Mød os på Facebook Årets bordtennisklub 2021

Stævnet i Holbæk

Det var en festlig weekend, da vi holdt stævne. Masser af glade bordtennisspillere og masser af flot spil.

Heldigvis var der en snes stykker med blå Holbæk trøjer, der spillede,- og vandt! Der er en del billeder fra præmieskamlen, hvor vi kan se en række af vores egne, der tog sig af de flotte præmier.

Der var også en masse frivillige hjælpere blandt Holbæk spillerne. Vi kunne først komme i hallen fredag aften kl. 21, da Basket kampen var færdig, men Holbæk bordtennis rykkede ind og satte borde, bander m.v. op i en rasende fart, og det var et mega flot skue, da det hele var på plads. Alle baner havde internationale mål, så der var god plads at boltre sig på. Ole og Frank havde forinden været i hallen og sætte mærker på, hvor alle bander skulle være, så retningen var sat.

Selve afviklingen foregik lige efter bogen, og vi fik rigtig meget ros af alle deltagerne, dels fordi det var et flot stævne, der blev afholdt til tiden og dels på grund af de meget flotte præmier. Mange af præmietagerne udtalte, at de aldrig havde vundet så meget.

Meget store klapsalver var der til Daniel Simonsen, Hillerød, der vandt herre Elite uden at afgive sæt, og også til Erling Nielsen, Trelleborg på 79 år, der vandt herre klasse 2. Det var dagens sidste kamp der måtte ud i 5 sæt, før det sidste sæt blev hevet hjem af Erling med 12-10.

Stor tak til alle vores medlemmer, der hjalp på alle dagene, også med at rydde op søndag aften. Lidt skuffelse over, at cafeen havde lukket kl. 16, selvom hallen stadig var fyldt med mennesker, men så bestilte Frank bare pizzaer ude i byen :-)

Se resultater på Bordtennisportalen her.

Lis

Vi bruger kun cookies til statistiske formål.