Mød os på Facebook Årets bordtennisklub 2021

HBTK vært ved årets første åbne BAT60+ stævne

For første gang i historien er Holbæk Bordtennis Klub arrangør af et åbent bordtennisstævne for alle landets BAT60+ spillere. Det sker den 5. februar 2020, hvor Holbæk Sportsby slår dørene op for et singlestævne, hvor både bordtennisspillere fra A- til D-rækken denne dag dyster ved de 20 borde i Sportsbyens badmintonhal.

Arrangørerne håber på at også de allerbedste elitespillere blandt bordtennisveteranerne vil deltage i stævnet, så tilskuerne får mulighed for at opleve bordtennis på topniveau.

En Sportsby til tiden

Der mange gode grunde til at tilmelde sig singlestævnet i Holbæk. Sportsbyen, som blev taget i brug i sommeren 2019, ligger meget centralt på hele Sjælland – uanset om man kommer til Holbæk med tog eller bil.
Holbæk Sportsby  (https://holbaeksportsby.dk/) ligger meget tæt på motorvejsafkørsel 19, og derefter kun lidt over en kilometers kørsel. Her er gode parkeringsforhold. Og i Holbæk Sportsby er hjemsted for 30 sportsforeninger, hvoraf Holbæk Bordtennis klub (https://holbaekbordtennis.dk/) er én af dem. Her er der også mulighed for at få en dukkert i det olympiske svømmebassin.

Tilmelding og pris

Prisen for deltagelse i stævnet er 100 kr. og dækker en let frokost, turnering og præmier. Hvis din klub ikke er medlem af DGI eller BTDK (DIF) er prisen 150 kr. pr. deltager. Tilmeldingen skal være BAT60+’s Stævneudvalg i hænde senest onsdag den 29. jan. og sendes til Tommy Jensen (tjada@bellahoej.net) eller telefonisk på 24825733.

Af Per Frederiksen

Vi bruger kun cookies til statistiske formål.