Mød os på Facebook Årets bordtennisklub 2021

118 BAT60-veteraner i Holbæk Sportsby

For første gang i historien er Holbæk Bordtennis Klub (HBTK) arrangør af et åbent bordtennisstævne for alle landets BAT60+ spillere. Det sker den 5. februar 2020, hvor Holbæk Sportsby slår dørene op for et singlestævne, hvor både bordtennisspillere fra A- til D-rækken. Her dyster 120 bordtennisveteraner fra de fleste bordtennisklubber i Østdanmark ved de 20 borde i Sportsbyens badmintonhal.

Lis Hævdholm, som tidligere har været formand for DBTU (nu BTDK), og som også er medlem af bestyrelsen i Holbæk Bordtennisklub har været en af initiativtagerne til stævnet i Holbæk. Hun glæder sig over, at klubben har kunnet mønstre mandskab til at tage sig af arbejdet med at arrangerer et så stort bordtennisstævne.

- Bordtennis er en fantastisk idræt, hvis man som jeg har lidt skavanker, belastninger eller skader fra gamle dage. Der er ingen kropskontakt eller stor fysisk belastning. Lige en sport for os over de 60 år, siger Lis Hævdholm.

20 klubber fra Østdanmark og 120 spillere har tilmeldt sig i de respektive fire klasser til singlestævnet i Holbæk Sportsby, som er hjemsted for 30 sportsforeninger, hvoraf Holbæk Bordtennis klub med 150 medlemmer er én af dem.

Det er BAT60+’s Stævneudvalg som står for den sportslige afvikling af stævnet, mens frivillige fra HBTKs BAT60+ afdeling står for det praktiske i forbindelse med stævnet.

Vi bruger kun cookies til statistiske formål.