Mød os på Facebook Årets bordtennisklub 2021

Præmieregn til Bat60 til LM

 

Holbækspillere deltog ved Landsmesterskaberne i bordtennis i Vejen d.28.februar - 1.marts 2020

7 bordtennisspillere fra BAT60+, 2 supportere, 2 biler med fuld oppakning, og så var der ikke langt til Vejen, hvor det blev til en week-end i fællesskabets tegn - der blev grinet og hygget, alt imens deltagerne lærte hinanden bedre at kende.
 
Landsmesterskaberne er således meget mere end bordtennis, men ved de mange bordtennisborde blev der kæmpet bravt for at vinde hver eneste bold, og holbækkerne fik hele 9 medaljer med hjem - ikke alle var af guld, men pyt!

I BAT60+ vægtes det sociale, men der er også en vilje til at blive bedre til spillet, så turen til Vejen gav mulighed for at kigge på alle de dygtige spillere, der deltager - her kunne læres en del.
Når der skulle spilles helt afgørende kampe - f.eks. da Tom og Lillian spillede finalekamp i holdturneringen - stillede alle op og var heppekor. Det hjalp!

Der blev spillet bordtennis fredag aften, lørdag formiddag og eftermiddag samt søndag formiddag - holdturnering, single, mixdouble og herre- og damedouble. Lørdag aften stod den på festmiddag og dans til musik leveret af en DJ - holbækkerne sørgede for gang i festen - der var rift om damerne sådan en aften. 

Præmielisten finder du her

Resultatlisten finder du her

Af Tina Berg

Vi bruger kun cookies til statistiske formål.