Nu nærmer det sig

2021 03 25

Kære alle

Der er sandelig gået meget lang tid, og ihhhh hvor vi trænger til at komme i gang med at spille bordtennis igen.

I dag kom så endelig den gode melding - genåbning af indendørsidrætten i følgende tre etaper: 

Den 21. april åbnes for indendørs idræt i organiseret regi for børn og unge under 18 år uden krav om coronapas. Jeg ved stadig ikke, om netop bordtennis er omfattet af denne genåbning, men det håber jeg.
Hvilke sportsgrene, der er omfattet, og hvilke smitteforebyggende tiltag, der skal tages, er endnu ikke klarlagt. Vi håber på en udmelding vedrørende dette meget snart..
 
Den 6. maj åbnes indendørs idræt for voksne over 18 år med coronapas. Her skal der ligeledes forhandles om, hvilke sportsgrene der er omfattet, og hvilke smitteforebyggende tiltag der skal tages.
 
Den 21. maj åbnes med coronapas de resterende idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter, som ikke er åbnet i de forrige faser.
 

Hvad er et coronapas?

Som det kan læses ovenfor, bygger en stor del af genåbningen af det danske samfund, herunder også indendørsidrætten, på indførelsen af et coronapas.  

Et coronapas vil i udgangspunktet være digitalt og vil rumme oplysning om:

Tidligere påvist smitte med COVID19
Negativ PCR-test inden (svaret må max være 72 timer gammelt)
Færdigvaccination mod COVID19
Coronapasset vil i første omgang kunne findes via sundhedsplatformen, MinSundhed, men fra slutningen af maj forventes det, at der lanceres en særskilt app til formålet.

Coronapasset indføres som en midlertidig foranstaltning som led i genåbningen af Danmark.

Så snart vi med sikkerhed ved, at vi kan slå dørene op til bordtennishallen i Sportsbyen, så får I besked - det bliver bare så godt!

VH
Tina Berg Person
Formand for Bordtennis Klub