Rekorddeltagelse ved BAT-stævnet i Holbæk

Skal man tage bestik af tilmeldingerne ved BAT60+ stævnet i Holbæk den 5. feb. 2020 så har dansk 60+ bordtennis medvind i øjeblikket. Ikke færre end 118 60+ spillere i de fire rækker deltog i singlestævnet i Sportsbyen. På grund af det store fremmøde var BAT´s sjællandske stævneudvalg nødsaget til at ændre lidt i deres normale stævneafvikling. Puljeinddelingen blev i A og B- rækkerne lidt større end normalt, hvorfor der ikke blev tid til en anden runde efter puljekampene.

Også i C og D-rækken måtte stævneudvalget ændre i sin normale procedure, idet puljevindere fra første runde efterfølgende blev sat sammen med nr. 2 og 3 fra andre puljer.

Men trods den noget alternative stævneafvikling, blev der spillet mange spændende kampe. I A- og B-rækken blev kampene afviklet over bedst af fem sæt, mens puljekampene i C- og D-rækken blev afgjort i bedst af tre sæt.

Og blandt deltagerne i stævnet var der stor tilfredshed med det rekordstore stævne, hvor direktør Carsten Damgaard, bød velkommen og glædede sig over at Holbæk BTK (HBTK) i løbet af ½ år var vokset fra 18 medlemmer til i dag 170 medlemmer.

- Klubben har sat et særdeles positivt præg på livet i Sportsbyen. Aktive 60+ i HBTK har bl.a. kreeret et sejrspodie til idrætscenteret og som også skal bruges i forbindelse med andre idrætsstævner, sagde Carsten Damgaard.

Direktørens velkomsttale blev kvitteret med et bragende flot bifald.

Vinderne
Vinderne af puljerne i A-rækken blev Per Rødgaard, Albertslund og Sven Erik Ægidius, Nykøbing F. I B-rækken blev puljevinderne Mogens Simonsen, Holbæk, Jørgen Christensen, Slagelse, Per Frederiksen, Tølløse og Frank Korsholm, Furesø.

I C-rækken var der seks puljer. Efterfølgende blev spillerne inddelt i puljer med 1’ere og 2’ere og puljer med 3’ere og 4’ere og endelig puljer med 5’ere og 6’ere.
Her blev vinderne Peter Stauenborg, Holbæk, Pia Wiggers, Holbæk, Stig Jørgensen, Holbæk og Bente Petersen, Holbæk.

D-rækkens vindere blev Lisbeth Aas, Kildeskoven , Jan Gottschalck, Holbæk, Tina Berg, Holbæk og Marianne Olsen, Årby.

Se mere her:

Af Per Frederiksen