Mød os på Facebook Årets bordtennisklub 2021

Pigerne overraskede

Lørdag 6. april drog jeg afsted til trelleborgs dejlige lokaler med vores 2 bedste pigespillere for at afvikle A rækken i pigeligaen, og lad mig være ærlig og sige at forventningerne var meget små på forhånd, for Klara og Frida som vores piger hedder skulle op mod nogle virkelig dygtige piger, og vi alle 3 var enige om at hvis vi kunne hive lidt sæt ud i en kamp eller 2 , så var det en stor succes, men alt gik ikke helt som forventet.

På forhånd var planen at vi skulle spille 3 holdkampe,  og de bedste ville så gå videre til et slutspil, men planer er jo til for at blive ændret skulle det vise sig. Der var sent om aftenen indløbet afbud fra 2. hold, så det blev i stedet til alle mod alle og dermed 5 holdkampe i stedet for 3, hvilket jo var noget af en mundfuld, men gudskelov havde mine piger været så fornuftige at tage en velvoksen madpakke med.

Tilbage til spillet som også udviklede sig lidt anderledes, end vi havde forventet. De 3 første holdkampe fik vi tæsk 3-0, men det var også de 3 bedste hold, vi lagde ud med. Roskilde 1 , Midtjylland 1 og Vestegnen 1 er nogle rigtige dygtige piger fra de hold, og vores piger kunne slet ikke gøre sig gældende der.

I 4 holdkamp kom så miraklet, vi mødte Amagers førstehold og Klara og Frida lagde stærkt ud med at vinde doublen 3-1. Derefter tabte Frida sin singlekamp 3-0, inden Klara meget overraskende vandt 3-1 mod en ellers rigtig godt spillende Amar-pige, som Klara dog fik gjort så frustret, så hun slet ikke kom i gang med sit gode spil. En stor bedrift af Klara, og vi vandt derfor holdkampen 2-1. Godt gået af vores undertippede piger. 5 holdkamp mod Roskilde 2 blev også lidt af en gyser, som vi dog tabte 1-2. Vi lagde ellers godt ud med at vinde doublen 3-2. I den næste singlekamp tabte Klara 2-3 efter at have godt fat i roskildepigen, og i den sidste kamp tabte Frida med 1-3 i en ellers velspillet og tæt kamp, men kræfterne og evnen til at koncentrere sig var efterhånden også sluppet op, hvilket også gjaldt alle de andre piger i rækken. Der var tomme blikke overalt, og de spillede med autopiloten slået til.

Vi blev selvfølgelig og så medaljeoverrækkelsen, som er god stil og sagde tak for en dejlig dag, og mine piger fik krammet af med de andre spillere, for bordtennis handler nemlig ikke kun om medaljer, men tydeligvis også om venskaber på tværs af klubberne, og det varmer mig rigtig meget at se.

Efterhånden var klokken blevet mange, og inden vi satte kursen mod Holbæk, tillod vi os at bruge en del af klubbens formue på 3 is til køreturen efter en rigtig dejlig bordtennisdag.

Af Dennis Nielsen

Vi bruger kun cookies til statistiske formål.