Mød os på Facebook Årets bordtennisklub 2021

SUKIRU

I forbindelse med at Bordtennis Danmark lancerede SUKIRU app'en, lavet de en konkurrence hvor nogle unge mennesker kunne få et par timer sammen med herrelandsholdet i Idrættens Hus træningslokaler. Naja var så heldig og vinde sammen med 5 andre drenge. 

Med maven fuld af sommerfugle, tog vi i dag turen til Brøndby. Formiddagen gik med at se spillerne træne op til OL, se landsholds trænerens populære fingerserve, men også at få lov til at spille doubler med/mod landsholdsspillerne. Her blev der stillet spørgsmål, både til de unge mennesker, men også til landsholdspillerne, givet gode fif, fjollet og grint. 

De unge mennesker fik også lov til at spille ved et af de bordtennisborde, som der skal spilles ved under OL.

De unge mennesker gik hver hjem med en landsholdstrøje med autografer på, en af de bolde som skal spilles med til OL i Paris samt et minibat  Der blev også taget fælles billede, dog er Anders Lind ikke med, da han havde ondt i halsen og ikke måtte være med de andre spillere hvis det skulle smitte. 

Dagen sluttede af i kantinen, hvor der blev serveret frokost, hvor vi sad sammen med en masse andre eliteudøvere. Bordtennis drengene var desværre ikke med da de var optaget af interview i forbindelse med OL.

Fyldt op af fede oplevelser vendte vi snuden hjem igen, og nu er vi så klar til at sidde hjemme og heppe på drengene til OL.

Katja 

Vi bruger kun cookies til statistiske formål.