Begynder- og ungdomsstævne

Søndag den 20. oktober myldrede det med glade små bordtennisspillere i Holbæk Bordtennisklub.

Vi havde inviteret til begynderstævne for de nystartede talenter, og 24 spillere dukkede op fra Roskilde, Lejre, Sorø, Ll. Skensved og selvfølgelig Holbæk.

Der blev kæmpet på livet løs, og spillere, forældre og trænere holdt styr på pointtavler og kamprækkefølge, så det hele blev afviklet i god ro og orden. Som noget nyt har man i de helt unge rækker forsøgt sig med kun at spille en kamp over to sæt. Dvs. kampen kan ende uafgjort, og det er en fordel, at en ny spiller ikke bliver for skuffet.

Som en ekstra fordel var der medaljer til alle, så alle deltagerne kom hjem med noget, og selvfølgelig en god oplevelse, der giver blod på tanden til at fortsætte og blive dygtigere.

Jeg spurgte en af deltagerne, som var lidt skuffet over, at han kun havde vundet 3 sæt, om han havde haft det sjovt. Han lyste op i et stort grin og sagde Jaaaah!

Sådan skal det være, det vigtigste ved at spille bordtennis er, at man skal have det sjovt.

Om eftermiddagen var der ungdomsstævne med 12 deltagere. Det er for de lidt mere erfarne og skrappe spillere. Også disse havde en rigtig god dag med masser af kampe.

Martin er tovholder på hele projektet, og havde stor hjælp af Mona og Verner, der var aktive hele dagen. Stor tak til dem for at bruge hele deres søndag for at få det til at køre.

Lis Hævdholm

Vi bruger kun cookies til statistiske formål.