Mød os på Facebook Årets bordtennisklub 2021

Generalforsamling og uddeling af vandrepokalen

I år blev generalforsamlingen afholdt på den planlagte dato - det var bare så dejligt. Det blev en generalforsamling afviklet på meget kort tid. Der var ingen debatter, men bestyrelsen takker for det store fremmøde (ca. 29 var mødt), for det viser, at der er opbakning til det, bestyrelsen arbejder på. Anders Søgård blev valgt ind i bestyrelsen og vi byder Anders velkommen til arbejdet i bordtennisklubben. Anders spiller selv bordtennis og har også 2 døtre, der spiller.

Uddeling af vandrepokalen

Klubbens vandrepokal uddeles til en person, der har gjort sig særlig bemærket i det år, der er gået. En person, der har gjort en ekstraordinær indsats til gavn og glæde for Holbæk Bordtennisklub.

Den person, der i år fortjener denne helt specielle pokal, har gjort sig bemærket på virkelig mange områder: I den daglige træning udmærker denne person sig ved sit gode humør og ved at være helt fantastisk hjælpsom – også hvis man som spiller, har en speciel udfordring. Personen er ikke kun til stede, når der er almindelig træning – personen er også at finde i hallen på alle mulige andre tidspunkter. Der kan jo være småting, der skal gøres, eller der kan være en spiller, der skal have hel speciel træning.

Personen kan opfattes som ”hård” – der er ikke kun tid til fis og ballade, når der skal trænes, så flere af spillerne har oplevet, at ”enten tager du træningen alvorlig eller også må en anden tage din plads” (altid sagt på den gode måde). Hvis klubben har brug for hjælp, så er denne person altid villig til at hjælpe – det gælder såvel i forhold til de unge, der har brug for en voksen, der kan tage med ud og spille kampe som de gamle, der kan have brug for praktisk hjælp i forhold til alverdens opgaver – i vores klub er der nemlig mange, mange praktiske opgaver, der skal løses. Opdager denne person, at der mangler noget i klublokalet, så har vedkommende ikke altid tid til at vente på, der bevilges penge til dette – nej så går vedkommende selv ud og køber det, der mangler. Personen er desuden yderst taknemmelig – tænk klubben har bidraget til, at denne person har oplevet at få ”et helt nyt liv”. Nu har I nok alle gættet, at pokalen i år skal overrækkes til vores robotfører Christian Adolphsen – så stort tillykke med pokalen Christian og tusind tak for din fantastisk store indsats for vores klub.

Vi bruger kun cookies til statistiske formål.