Mød os på Facebook Årets bordtennisklub 2021

Klubmestre i Bat 60+

Tidligt torsdag morgen havde en stor flok morgenduelige Bat 60ére sat hinanden stævne i hallen, der skulle nemlig kæmpes om klubmesterskab i A, B, C og D rækkerne.

Frank havde udført et kæmpearbejde med at få alle (36) tilmeldte spillere opdelt i de rette puljer. Desværre indløb der nogle få afbud i sidste øjeblik, og det gik ud over Franks nattesøvn, men han havde selvfølgelig styr på det.

Sammen med hjælperne var der opstillet 6 borde med bander rundt om, og alle puljer fik uddelt én bold, som man skulle holde styr på til alle kampe på det bord. Puljeskemaer var udskrevet, så rækkefølgen af kampe var fastsat, og så blev der ellers spillet bordtennis på højt niveau. De fleste puljer havde 6 spillere, hvilket betyder 15 kampe på eet bord, men så var der tid til at puste ind imellem eller forsyne sig med rundstykker og kage. Desværre satte regnen ind, så ovenlysvinduet lukkede ned, og så blev det til et dampbad i hallen.

Ved 12-tiden havde Frank styr på alle vindere og tabere, og så blev der omstillet til 4 borde, hvor semifinaler blev spillet i alle rækker. Det var meget professionelt med dommere på alle kampe og tælleapparaterne var i brug. Da vinderne her var klar, blev der gået til den i finalerne.

Efter dette var der præmieoverrækkelse, således at alle tabere i semifinalerne fik en stor flaske Grimbergen øl, taber af finaler fik en flaske rosévin, og de endelige vindere af alle rækker fik tildelt en nyindkøbt vandrepokal, der straks blev inddraget, for at vindernes navn kunne blive skrevet ind. De fik så også både øl og vin ved siden af. Aktiviteterne er foreviget, som I kan se.

Alt i alt en herlig dag, hvor vi igen mødtes i vor skønne klub og havde en dejlig dag sammen.

Nu er der indkøbt vandrepokaler, og det betyder selvfølgelig, at vi skal kæmpe igen til næste år, om retten til at få sit navn indgraveret i pokalen.

Her er resultaterne:

D-rækken:

Nr. 1 – Lis Hævdholm
Nr. 2 – Annette Winther
Nr. 3 – Carsten Bengtsson og Bent Broskov Hansen

C-rækken:

Nr. 1 – Jørgen Ruby
Nr. 2 – Kim Henriksen
Nr. 3 – Lone Drustrup og Gert Nielsen

B-rækken:

Nr. 1 – Pia Wiggers
Nr. 2 – Jan Tommy Nielsen
Nr. 3 – Lene Jørgensen og Michael Arlund

A-rækken:

Nr. 1 – Frank Cronfalk
Nr. 2 – Allan Rando
Nr. 3 – Jinwen Chen og Calle Nørvig.

Vi bruger kun cookies til statistiske formål.