Mød os på Facebook Årets bordtennisklub 2021

Medaljefest til ØM

Sikken en Weekend Holbæk Btk havde til de Østdanske mesterskaber i Hillerød, hele 10 medaljer blev det til spillere fra Holbæk 3 guld 2 sølv og 5 bronze blev den flotte høst og den bliver svær at overgå foreløbig.

For dem som ikke ved, hvad de østdanske mesterskaber er, så er det bordtennisdanmarks svar på et sjællandsmesterskab, og det bliver afholdt en gang årligt. I år var der over 800 tilmeldte spillere i et hav af forskellige rækker, og det er vel nok det største stævne på Sjælland.

En suveræn Østdansk mester i Yngre pige B blev vores egen Klara Kubert: bronze i en stærk Pige B række gik til Frida Øllgaard Bentzen. Godt gået af vores piger som er oppe imod klubber, der har mange flere og rigtig gode pigespillere, det tegner lovende for fremtiden.

De voksne har selvfølgelig også vundet en del. Vi starter i senior 3, hvor Jes Olsen trods en skade i første kamp fik hevet en bronzemedalje hjem til klubben, hvilken præstation. Senior 4 blev vundet suverænt af Kenneth Lindrup Larsen  og dermed endnu en østdansk mester i klubben. I senior 5 fik vi både sølv og bronze ved Dennis Nielsen og Patrick Kofod Dwyer Jørgensen.

I veteran 60 A double fik Walther Pedersen/ Svend Erik Skaarup en flot bronzemedalje i et meget stærkt selskab, rigtig godt gået. I veteran 40 c var Holbæk helt suveræne og tog både guld, sølv og bronze til klubben, østdansk mester blev Dennis Nielsen, Lars Bjerre tog sølv og bronze gik til Ole Ørnstrup.

En helt igennem stor weekend for vore klub med selvfølgelig en masse medaljer, men endnu vigtigere et helt fantastisk sammenhold alle holbækkere imellem, hvor er det dog en fantastisk følelse at se, hvordan alle spillerne, når de ikke selv spiller, sidder og bakker op om de andre holbækkere, som er i gang med at spille, som et eksempel var vi over 10 spillere som sad og heppede, da Kenneth spillere finale i senior 4. Det sammenhold er der ikke mange andre klubber, som kan hamle op med, og det gør mig stolt at bære klubbens blå trøje.

Til jer som ikke har prøvet at være til stævner rundt omkring, I skulle unde jer selv at prøve det. Der er rækker til de fleste, og vi er mange, som gerne vil hjælpe jer i gang med det, og I har muligheden for at se det an og prøve det til vores eget stævne den 23/24 marts.

Af Dennis Nielsen

Vi bruger kun cookies til statistiske formål.