Mød os på Facebook Årets bordtennisklub 2021

Billeder og resultater fra singlestævnet i Holbæk

 

Der var rekordstor deltagelse i singlestævnet i Holbæk Sportsby den 5. februar 2020. Det gav nogle logistiske udfordringer, men de blev klaret med et godt forberedt teamarbejde fra Holbæk Bordtennisklub.

Stævnet blev indledt med, at direktøren fra Holbæk Sportsby bød velkommen til de mange spillere. Han kunne blandt andet fortælle, at de ny sportsfaciliteter blev taget i brug maj 2019, samt at Holbæk Bordtennisklub er gået fra 18 til 170 medlemmer på 1 år. Denne medlemsfremgang var en generel tendens i alle Sportsbyens 29 foreninger, der alle har glæde af de mange faciliteter Sportsbyen kan byde på.

Stævneledelsen havde givet tilladelse til, at den lokal fotoklub tog stemningsbilleder fra stævnet. Du kan se billederne her.

På grund af det overvældende antal deltagere på 112 var der ikke borde nok til at afvikle stævnet efter det sædvanlige koncept med indledende puljer og efterfølgende puljer, hvor 1’erne i puljerne møder hinanden og 2’erne møder hinanden og så videre. Det betyd lidt længere ventetid mellem kampene end normalt, men deltagerne tog det det med ophøjet ro, og stævnet blev spillet færdigt til normal tid.

Der var tilmeldt 14 deltagere i A-rækken, der spillede i to 7-mandspuljer. Af hensyn til tiden blev der spillet bedst af 3 sæt.

I B-rækken var der 20 tilmeldte spillere. De spillede i 4 5-mandspuljer, og her blev der spillet bedst af 5 sæt.

I C-rækken var der 42 tilmeldte spillere. De spillede i 7 6-mandspuljer, og der blev spillet bedst af 3 sæt. Da tiden tillod det, blev de efterfølgende puljer spillet i 6 puljer. Her spillede man også bedst af 3 sæt.

I D-rækken var der 42 tilmeldte spillere. De spillede i 7 6-mandspuljer, og der blev spillet bedst af 3 sæt.

Vinderne af de enkelte puljer blev:

A-rækken:

Pulje 1: Per Rødgaard, Albertslund

Pulje 2: Sven Erik Ægidius, Nykøbing F

B-rækken:

Pulje 1: Mogens Simonsen, Holbæk

Pulje 2: Jørgen Christensen, Slagelse

Pulje 3: Per Frederiksen, Tølløse

Pulje 4: Frank Korsholm, Furesø

C-rækken:

Indledende var der 6 puljer. Efterfølgende 1 pulje med 1’ere og 2’ere, 1 pulje med 3’ere og 4’ere og 1 pulje med 5’ere og 6’ere

Pulje (1-2): Peter Stouenborg, Holbæk

Pulje (3-4): Finn Nefling, Holbæk

Pulje (5-6): Stig Jørgensen, Holbæk

Og flere puljeopdelinger i C-rækken:

Pulje (1-2-3): Stig Jørgensen, Holbæk

Pulje (4-5-6): Bente Petersen, Holbæk

D-rækken:

Samme princip som i C-rækken

Pulje (1-2-3): Lisbeth Aas, Kildeskoven

Pulje (1,2,3): Jan Gottschalck, Holbæk

Pulje (4-5-6):Tina Berg, Holbæk

Pulje (4-5-6): Marianne Olsen, Årby

 

Til vandhundene var der også et tilbud med mulighed for at tage en svømmetur i Sportsbyens svømmebad til en favorabel pris.

Vi bruger kun cookies til statistiske formål.